VIREILLÄ

Vaikuta ja kommentoi

Pidämme tällä sivulla yllä listaa Joutsan päätöksenteossa vireillä olevissa asioissa.
Otamme mielellämme vastaan kuntalaisten näkemyksiä ja kommentteja - palautelomake alla.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Joutsan kunta julkaisee poliittisten elinten kokousten esityslistat ja pöytäkirjat verkossa. Seuraamalla ko. sivustoa, pidät itsesi ajantasalla päätöksenteossa.

Poliittisten luottamuselinten esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät Joutsan kunnan verkkosivuilta. Ko. sivustoa seuraamalla pidät itsesi ajantasalla päätöksenteon suhteen.

Mikäli huomaat asian, johon haluat vaikuttaa tai lausua mielipiteesi, ota rohkeasti yhteyttä Joutsan Kokoomuksen luottamushenkilöihin - me kuuntelemme!

Kaikki asiakirjat ovat myös tutustuttavissa Joutsan kunnanvirastolla. Suurinosa asiakirjoista on julkisia, eikä niihin tutustuakseen tarvitse kertoa, miksi asia kiinnostaa. Myös viranhaltijapäätökset ovat nähtävissä virastolla.

Kuntastrategian päivitys ja
kunnan talouden sopeutustyö

Oikea Paikka Otsikollesi

Kirjoita alaotsikko tähän

Ensimmäinen otsikko

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Toinen otsikko

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem.

Ota yhteyttä / kommentoi

Voit lähettää palautetta Joutsan Kokoomuksen luottamushenkilöille joko suoraan tai alla olevaa lomaketta käyyttäen. Kommentteja / yhteydenottoja ei julkaista, mutta otamme huomioon vain omalla nimellä ja sähköposti-yhteydellä varustetut.